Випуск-2017

23 червня 2017 року в Ірпінському державному коледжі економіки та права відбулася  значна  подія  – урочисте вручення дипломів молодших спеціалістів спеціальностей «Правознавство», «Фінанси і кредит» та «Бухгалтерський облік» у стилі «Голлівуд».

 Цього року навчальний заклад дав путівку в доросле життя 429 випускникам спеціальностей «Правознавство», «Фінанси і кредит» та  «Бухгалтерський облік», з них  87 отримали  дипломи з відзнакою.

 З успішним завершенням коледжу привітали випускників директор Ірпінського державного коледжу  економіки та права О.А. Пілевич та гості свята:  ректор Університету державної фіскальної служби України, доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України  П.В. Пашко;  доктор економічних наук, доцент, перший проректор УДФСУ з навчальної, методичної та виховної роботи  О.А. Шевчук;    доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, в. о. директора Навчально-наукового інституту права  В.В. Топчій;   доктор економічних наук, професор, директор Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та менеджменту С.П. Ріппа; директор Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій та регіонального навчання Л.Ю. Кайдаш;   директор культурно-мистецького центру «Сузір’я», заслужений працівник культури України  М.Б. Дика; головний хормейстер, художній керівник народного ансамблю пісні і танцю культурно-мистецького центру «Сузір’я», заслужений працівник культури України  Н.І. Чуприна;   кандидат педагогічних наук, відмінник освіти України, директор коледжу 2010-2016 років  Н.І. Руденко. Всі, хто звертався до випускників, бажали не забувати рідний коледж, викладачів, друзів, реалізувати свій життєвий потенціал та здобуті знання, стати висококваліфікованими фахівцями і працювати на благо рідної України.

 На святі вручення дипломів молодших спеціалістів були присутні також ветерани праці: М.І. Сліпець, О.І. Сластьоненко, О.А. Сластьоненко, О.М. Кушнір, Н.Ю. Гриценко, Г.І. Родигіна, С.І. Зінько.

Крім  дипломів, випускникам були вручені також подяки за вагомий внесок у спортивне, наукове життя коледжу,  подяки кращим старостам за їх працю  протягом навчання.

 З теплими побажаннями та мудрими настановами до випускників звернулися куратори груп. Напутня батьківська порада та слова вдячності педагогічному колективу пролунали з вуст батьків. Їх виступ-привітання був такий ніжний і зворушливий, що не міг не розчулити.   Випускники щиро та з теплотою подякували своїм викладачам, кураторам, батькам за здобуті знання, підтримку, розуміння та любов. 

 Неповторну атмосферу добра, радості та прощання з навчальним закладом створила концертна програма, що стала чудовим дарунком  для випускників: пісенні вітання від викладача Вадима Миколайовича Завади,  від  Поліни Неводничої («Forever  young»), Яни Бабенко («Мама, мамочка»), Володимира Хоменка («Hey, мama»)  тощо.  Святковим вальсом привітав присутніх ансамбль  бального танцю культурно-мистецького центру «Сузір’я». Завершилося свято загальною родинною фотографією на пам’ять.

 У добру путь, дорогі випускники! Не зупиняйтесь на досягнутому, крокуйте вперед. Маємо надію, що кожна молода людина, що отримала цього дня диплом, виправдає надії своїх наставників-викладачів та гордо нестиме звання випускника коледжу. Творчих вам успіхів, натхнення, кар’єрного злету, щасливої долі!